De Camping

De Camping

Minicamping in omgeving van Domburg en Oostkapelle

Kamperen op het platteland nabij bos, strand & stadcentrum

Minicamping De Oosthoek is centraal gelegen op Walcheren, op slechts 3 kilometer afstand van de toeristische dorpen Domburg en Oostkapelle. Het strand, het bos en natuurgebied De Mantelinge zijn op 2 kilometer afstand vanaf de camping te vinden. Daarnaast zijn ook de historische stadscentra van Middelburg, Veere en Vlissingen binnen een straal van 10 tot 15 kilometer vanaf de camping te bereiken. De omgeving van onze camping biedt dus voor ieder wat wils!

Familiecamping met ruime plekken

Minicamping De Oosthoek is een ruim opgezette familiecamping, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, rennen, klimmen en klauteren. De camping is dan ook geliefd onder gezinnen met jonge kinderen. Je verblijft op de boerderij waar rust en ruimte centraal staan en waar je dagelijks geniet van de zilte zeelucht en de groene omgeving.

Rustzoekers en natuurliefhebbers in Zeeland

Onze camping aan de kust in Zeeland wordt frequent geboekt door rustzoekers in de provincie Zeeland. Door de centrale ligging en goede bereikbaarheid, is onze camping geliefd onder verschillende leeftijdsgroepen. Wandelen en fietsen is in deze omgeving een absoluut genot! Er zijn tal van populaire wandel- en fietsroutes die je kunt volgen. Op de camping kun je jouw fiets in de overdekte fietsenstalling zetten, voor e-bikes zijn er oplaadpunten beschikbaar.

Van alle gemakken voorzien

We zorgen ervoor dat je van alle gemakken voorzien bent tijdens jouw kampeervakantie aan de Zeeuwse kust. Ben je een echte kampeerliefhebber? Maak dan gebruik van alle sanitaire faciliteiten in ons sanitairgebouw (interne link naar pagina sanitair). Kom je bij ons kamperen met een caravan of camper? Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van gratis (10 Ampère) electra, water- en rioolaansluiting. Verder kun je kosteloos gebruik maken van de Wifi en je kunt vlonders gebruiken voor in de voortent.

 Uitstekende beoordelingen

De ANWB beoordeelde onze camping met 4 sterren, onze gasten beoordelen ons op Zoover met maar liefst een 9,8 en Campercontact beoordeelt onze camping als 5 sterren camperlocatie in Nederland!

Translate